Інший погляд: на Вінниччині діти із інтернату створюють дитячу фото-студію

Новини Вінниці / Інший погляд: на Вінниччині діти із інтернату створюють дитячу фото-студію

Вихованці Жмеринської школи-інтернату ініціювали створення дитячої фото-студії .Про це повідомляє ТРК Вінниччина. Для одних це хобі, хтось просто любить фотографуватися, а дехто мріє щоб фотомистецтво стало професією. Для втілення ідеї в життя, запевняє директор закладу Юрій Мамощук, на сьогодні є все необхідне.

Вихованці Жмеринської школи-інтернату ініціювали створення дитячої фото-студії. Про це повідомляє ТРК Вінниччина. Для одних це хобі, хтось просто любить фотографуватися, а дехто мріє, щоб фотомистецтво стало професією. Для втілення ідеї в життя, як запевняє директор закладу Юрій Мамощук, на сьогодні є все необхідне.

"Були виділені кошти з місцевого бюджету на реалізацію міських програм. І одна з них - ініціатива наших вихованців по створенню дитячої студії "Інший погляд".  Уже підготовлено приміщення, де діти можуть фотографувати і фотографуватися. Є необхідна техніка", - каже Юрій Мамощук.

Однак дітям не вистачає досвіду, тому вирішили запитати порад у професіоналів із Вінниці, які провели майстер–клас для свої майбутніх колег. 

Катерина ГОРБАТЮК