Іноземний благодійний фонд дасть гроші на стерилізацію кількох сотень чотирилапих у Вінниці

Новини Вінниці / Іноземний благодійний фонд дасть гроші на стерилізацію кількох сотень чотирилапих у Вінниці

Протягом місяця у Вінниці за кошти іноземного доброчинного фонду стерилізуватимуть безпритульних собак, здійснюватимуть вакцинацію, позбавлять їх від глистів та повісять на вухо кліпсу. Кошти виділить благодійний фонд FOUR PAWS International. А робитимуть операції фахівці ТОВ «Чотири лапи Україна».

Протягом місяця у Вінниці за кошти іноземного доброчинного фонду стерилізуватимуть безпритульних собак, здійснюватимуть вакцинацію, позбавлять їх від глистів та повісять на вухо кліпсу. Кошти виділить благодійний фонд FOUR PAWS International. А робитимуть операції фахівці ТОВ «Чотири лапи Україна». Ще вони навчатимуть працівників вінницького притулку для тварин здійснювати стерилізацію та ділитимуться іншим досвідом. Планують стерилізувати близько 300 тварин.

Меморандум про цю доброчинну акцію в нашому місті був підписаний учора між виконавчим комітетом Вінницької міської ради, фондом FOUR PAWS International та ТОВ «Чотири лапи Україна». Про це повідомляється на сайті Вінницької міськради.

«В Україні ми працюємо як ТОВ «Чотири лапи Україна» з 2012 року. Ми вже побували в більш ніж 40 містах України, було стерилізовано близько 20 тисяч безпритульних тварин і тепер ми працюємо у моєму рідному місті. Ми дуже раді, що саме міська рада виявила ініціативу щодо регулювання чисельності безпритульних тварин гуманним методом. Ми знайшли спільну мову з керівництвом Вінницького муніципального притулку для тварин, на базі якого проводимо роботу. Сьогодні команда у складі двох  лікарів, двох ловців, адміністратора та наглядача за тваринами вже розпочали роботу на базі притулку. Вже було стерилізовано сім безпритульних собак. Представники нашої організації прибули в місто на трьох машинах: у нас є мобільна клініка-амбулаторія, машина для відлову. Ми хочемо поділитися ветеринарним досвідом і працюватимемо тут протягом місяця», – зазначила директор ТОВ «Чотири лапи Україна» Олександра Лісчишина.
 

Юрій Ярмощук

18 жовтня, 2018