«Горілчані» розборки: на Вінниччині ображений чоловік помстився, наїхавши на кривдника

Новини Вінниці / «Горілчані» розборки: на Вінниччині ображений чоловік помстився, наїхавши на кривдника

У Северинівській територіальній громаді ввечері 8 серпня сталась ДТП за участю двох знайомих чоловіків, коли обидва були у нетверезому стані. Різниця лише у тому, що один з них був за кермом автівки, інший – стояв на ногах.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, ДТП сталась о 21.16.

За попередньою інформацією слідства, чоловіки разом вживали алкоголь. Під час застілля посварились. Аби довести свою «правоту», 53-річний водій автомобіля Renaul Kangoo, щоб помститися за побиття, завів автомобіль та різко нажав на педаль газу. Як наслідок збив 46-річного кривдника-приятеля. Того госпіталізували.

Легковик рухався вперед, а на односельця наїхав заднім лівим колесом, після того автівка врізалась в електроопору. 

За результатами освідування учасників події медики виявили у пішохода 1,37 проміле, а у водія 1,26 проміле. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

За таке правопорушення передбачено позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Макс Мельник

9 серпня, 2023