Finita la comedia: ОПЗЖ очікувано самоліквідується

Новини Вінниці / Finita la comedia: ОПЗЖ очікувано самоліквідується

«Комедія закінчилась», як кажуть італійці. В «Опозиційній платформі - За життя» заявили про ліквідацію партії. Перебуваючи в Ізраїлі, один з її очільників Вадим Рабінович заявив, що політсила припиняє свою роботу через те, що не виправдалися основні засади.

«Ми завжди говорили про мир. Партія будувалася, як партія миру! Але зараз миру немає! Діяльність партії призупинено! Війна змінює все! Світ до 24 лютого і після - це два різних світи», - цитує сайт ОПЗЖ Вадима Рабіновича.

При цьому нардеп уточнив, що ще 3 лютого виїхав до Ізраїлю, переніс операцію, тому зараз не може перебувати в Україні.

«Хочу відзвітувати про свою особисту ситуацію: я полетів 3 лютого на офіційне запрошення парламенту Ізраїлю на зустріч з парламентарями... Після хвороби і операції я не повністю працездатний. З першого дня військових дій - в контакті з посольством України... Не маючи можливості перебувати сьогодні в Україні, я намагаюся бути корисним там, де зараз перебуваю», - запевнив він.

Якщо Рабінович лікується, то де знаходиться інший з очільників партії Віктор Медведчук досі не відомо. Напередодні повномасштабної війни політик втік з-під домашнього арешту, його з часом оголосили у розшук.

Зазначимо, раніше було ліквідовано фракції та осередки у багатьох радах, а у ВР група нардепів вийшла з фракції. Деякі зникли.

Олег Верлан

28 березня, 2022