Фатальний удар: на Калинівщині чоловік під час сварки вбив кохану (ФОТО)

Новини Вінниці / Фатальний удар: на Калинівщині чоловік під час сварки вбив кохану (ФОТО)

Через оковиту сталася ще одна трагедія на Вінниччині. У селі Іванів, що в Калинівському районі, нетверезий 32-річний чоловік, посварившись зі своєю 36-річною співмешканкою, вдарив її кулаком у голову.

Через оковиту сталася ще одна трагедія на Вінниччині. У селі Іванів, що в Калинівському районі, нетверезий 32-річний чоловік, посварившись зі своєю 36-річною співмешканкою, вдарив її кулаком у голову. Удар виявився фатальним. Його кохана втратила свідомість. Учасники пиятики викликали швидку. На жаль, лікарі не змогли врятувати її життя. Констатувавши смерть, вони відразу повідомили про цю сумну пригоду поліцію.

Слідчі, приїхавши на місце трагедії, побачили п'яного господаря. Пояснити, що сталося у його будинку, він не міг. Картину прояснили учасники застілля. Вони розповіли, що той наніс смертельний удар жінці.

Медичні експерти за кілька годин з'ясували, що вона померла внаслідок черепно-мозкової травми. На руки підозрюваного наділи кайданки. Йому загрожує до 10 років ув'язнення. Кримінальне провадження порушено за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

 

Юрій Ярмощук

21 березня, 2018