Фахівці зі Швейцарії ознайомились з технологіями, які впроваджують на «Вінницяміськтеплоенерго»

Новини Вінниці / Фахівці зі Швейцарії ознайомились з технологіями, які впроваджують на «Вінницяміськтеплоенерго»

У рамках візиту до Вінниці 18 січня гості зі Швейцарії ознайомились з енергоефективними технологіями, які запроваджені у місті. А саме вивчали досвід експлуатації новозбудованих твердопаливних та реконструйованих газових котелень в рамках Проекту з енергоефективності.

Як повідомляють у пресслужбі КП «Вінницяміськтеплоенерго», під час робочої зустрічі швейцарські фахівці побували на котельнях по вул. Зулінського, 9 та Баженова, 15а, де керівники технічних служб підприємства наглядно представили роботу газових котлоагрегатів, насосного обладнання з частотним регулюванням, станцій хімводоочистки, лабораторій щодо визначення якості біопалива, твердопаливних котлоагрегатів для спалювання тріски, системи SCADA та диспетчерської, а також ефективність очистки відхідних газів мультициклонами та електрофільтрами.

Вінницькі спеціалісти обговорили з гостями питання щодо енергоефективності експлуатації обладнання.

«Загалом представники зі Швейцарії високо оцінили досягнення підприємства в рамках Проекту з енергоефективності в м. Вінниця, зокрема належну роботу газових та твердопаливних котелень, автоматизацію теплотехнологічних процесів та кваліфікацію персоналу, що здійснює їх обслуговування», - відмічають у «Вінницяміськтеплоенерго».

Макс Мельник

25 січня, 2022