Енергетики попередили про планові відключення світла у Вінниці

Новини Вінниці / Енергетики попередили про планові відключення світла у Вінниці

Енергетики заздалегідь попереджають мешканців Вінниччини про планові ремонтні роботи й розчистку електроліній, через що їм доводиться тимчасово припиняти подачу електроенергії. Зокрема, протягом липня у Вінниці мешканцям деяких вулиць доведеться якийсь час обходитися без світла. Час імовірних відключень – з 8:00 до 17:00.

Енергетики заздалегідь попереджають мешканців Вінниччини про планові ремонтні роботи й розчистку електроліній, через що їм доводиться тимчасово припиняти подачу електроенергії. Зокрема, й протягом липня у Вінниці мешканцям деяких вулиць доведеться якийсь час обходитися без світла. Час імовірних відключень – з 8:00 до 17:00.

Графік тимчасового припинення подачі електроенергії у липні у Вінниці оприлюднений на сайті ПАТ «Вінницяобленерго». Щоправда, він може змінюватися, якщо виникнуть якісь «форс-мажорні» обставини, скажімо, у енергетиків зламається  автомобіль, чи хтось з працівників захворіє. Якщо трапиться така прикрість, то ремонтно-профілактичні робити на кілька днів можуть перенести.


 

Юрій Ярмощук

1 липня, 2018