Ексвінничанка Оля Полякова зняла комедію за свої кошти та ще й зіграла в ній кілька ролей

Новини Вінниці / Ексвінничанка Оля Полякова зняла комедію за свої кошти та ще й зіграла в ній кілька ролей

Завершились зйомки української комедії, в якій Оля Полякова зіграла кілька ролей та ще й виступила в ролі продюсера. «Зірки за обміном» цікаві ще й тим, що це єдина стрічка, робота над якою завершилась ще до завершення карантину та пандемії.

Завершились зйомки української комедії, в якій Оля Полякова зіграла кілька ролей та ще й виступила в ролі продюсера. «Зірки за обміном» цікаві ще й тим, що це єдина стрічка, робота над якою завершилась ще до завершення карантину.

Про роботу над фільмом Оля Полякова написала у Facebook.

«Зйомки зоряної комедії почалися в лютому цього року, але в березні через епідеміологічну ситуацію знімальна група повинна була поставити їх на паузу. Однак, як тільки обмежувальні заходи були пом'якшені, команда з радістю повернулася до кінопроцесу. Звичайно,  виконували всі санітарно-гігієнічні норми, адже безпека - понад усе», - йдеться в дописі.

Головну чоловічу роль у стрічці виконує  Дзідзьо. Співачка у фільмі грає кілька ролей, і навіть перевтілюється в чоловіка.

Полякова також зазначила, що досвід продюсера для неї не новий. Однак повнометражні фльми вона ще не знімала. Акторка також зауважила, що коли працюєш для глядачів на сцені, то одразу можеш відчути їхню реакцію, а от фільм – тут потрібно зачекати.

Тим не менше Оля Полякова впевнена, що комедія має сподобатись.

Прем‘єра "Зірок за обміном" запланована на новорічні свята 2020/2021 року.