Еко-квест та нагородження підготували у Вінниці до Дня молоді

Новини Вінниці / Еко-квест та нагородження підготували у Вінниці до Дня молоді

У Вінниці до Дня молоді проведуть квест з дотриманням усіх «протиепідемічних» заходів.  У складі команди має бути не більше ніж з чотири особи, кожен пройде температурний скрініг.У Вінниці до Дня молоді проведуть квест з дотриманням усіх «протиепідемічних» заходів.  У складі команди має бути не більше ніж з чотири особи, кожен пройде температурний скрініг.

У Вінниці до Дня молоді проведуть квест. Організатори зазначають, що усіі «протиепідемічні» заходи будуть дотримані - маленькі команди, маски та температурний скрініг. Завдання та відповіді учасники отримають в режимі онлайн.

Про це повідомляє пресслужба ВМР

«26 червня у Центральному міському парку відділ молодіжної політики міської ради та Центр підліткових клубів за місцем проживання проведуть еко-квест до Дня молоді.  Команди учасників складатимуться не більше ніж з чотирьох учасників. Головна умова – це дотримання усіх протиепідеміологічних заходів. А саме - усі учасники мають бути в масках, рукавичках та зберігати соціальну дистанцію», - йдеться в інформації.

Команди стартуватимуть із різних частин Центрального міського парку. Завдання отримуватимуть по телефону чи у Фейсбуці. Тож жодного «живого» контакту не буде.

Крім того, до Дня молоді ще й відзначать кращих студентів та учнів навчальних закладів Вінницької міської об’єднаної територіальної громади, молодих науковців, активних учасників загальноміських молодіжних заходів Подяками Вінницької міської ради та її виконавчого комітету та грошовими преміями.

Їх нагороджуваатимуть разом з переможцями квесту на Фонтанній площі.

Марина Карабай

24 червня, 2020