Директоркою Тульчинського обласного будинку дитини призначено Марію Мазур

Новини Вінниці / Директоркою Тульчинського обласного будинку дитини призначено Марію Мазур

Комунальне підприємство облради «Тульчинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки» продовжуватиме очолювати Марія Мазур.

Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий підписав відповідний контракт, як повідомляє сайт обласної ради.

«Досі Марія Мазур працювала в статусі виконувачки обов`язків. До її роботи – жодних претензій. Переконався в цьому, побувавши в закладі, - зазначив Вячеслав Соколовий. -  Виховання, лікування, проведення медико-соціальної реабілітації дітей у закладі – на найвищому рівні. В Будинку дитини все влаштовано так, щоб вихованцям було затишно, а  в фахівців  була можливість якісно працювати».

У спеціалізованому Будинку дитини він звернув увагу на умови перебування маленьких пацієнтів і відзначив, що в приміщенні тепло, на період повітряних тривог дітей переміщують у добре обладнане укриття.

«Все це – завдяки Марії Олексіївні та всьому медичному й педагогічному колективу, - наголосив Вячеслав Соколовий. - Ці люди працюють за покликом своїх сердець. І це дає результат! Обласна рада завжди готова надати підтримку».

Зазначимо, КНП «Тульчинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки Вінницької обласної Ради» надає послуги третинної медичної допомоги дітям, здійснює утримання, виховання, лікування, проведення медико-соціальної реабілітації дітей від народження до 6 років, дітей з інвалідністю – до 7 років.

Новини Вінниці / Директоркою Тульчинського обласного будинку дитини призначено Марію МазурНовини Вінниці / Директоркою Тульчинського обласного будинку дитини призначено Марію МазурНовини Вінниці / Директоркою Тульчинського обласного будинку дитини призначено Марію МазурНовини Вінниці / Директоркою Тульчинського обласного будинку дитини призначено Марію МазурНовини Вінниці / Директоркою Тульчинського обласного будинку дитини призначено Марію МазурНовини Вінниці / Директоркою Тульчинського обласного будинку дитини призначено Марію Мазур