Два вінничанина очолюють Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

Новини Вінниці / Два вінничанина очолюють Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України

Двома наказами МВС наприкінці листопада двох вінничан призначили на керівні посади до Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Очолив установу колишній очільник обласного главку Вінниччини Сергій Кримчук, а його першим заступником призначено Броніслава Теплицького, який керував НДЕКЦ у Вінниці.

Двома наказами МВС наприкінці листопада двох вінничан призначили на керівні посади до Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Очолив установу колишній очільник обласного главку Вінниччини Сергій Кримчук, а його першим заступником призначено Броніслава Теплицького, який колись керував НДЕКЦ у Вінниці.  

Як зазначається на сайті ДНДКЕЦ, наказом МВС від 21.11.2019 №1120 Кримчук Сергій Григорович призначений директором, а наказом ДНДЕКЦ МВС від 22.11.2019 №117 Теплицький Броніслав Броніславович призначений першим заступником директора Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. До речі, Б. Теплицький цю посаду займав з 2016 року, а певний час навіть очолював установу.

Макс Мельник

9 грудня, 2019