Два герої з Вінниччини отримали високі нагороди від Головнокомандувача ЗСУ

Новини Вінниці / Два герої з Вінниччини отримали високі нагороди від Головнокомандувача ЗСУ

Двоє військовослужбовців з Вінниччини, які відзначилися в бою, отримали відзнаки «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ. Про це повідомив голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов.

Серед нагороджених воїнів - сержант Сергій Качуринський, житель міста Вінниці. Він отримав цю високу військову нагороду за виявлену мужність та бойові заслуги. Сергій брав участь у бойових діях під час антитерористичної операції/операції об'єднаних сил та добровільно приєднався до складу Збройних Сил під час повномасштабного вторгнення.

Ще один герой, військовослужбовець Юрій Кобрін, отримав високу військову нагороду за свою мужність та самовідданість у боротьбі на Донецькому напрямку. Юрій належить до села Маяки Тульчинської громади та відзначився відвагою під час виконання бойових завдань.

 

Новини Вінниці / Два герої з Вінниччини отримали високі нагороди від Головнокомандувача ЗСУНовини Вінниці / Два герої з Вінниччини отримали високі нагороди від Головнокомандувача ЗСУНовини Вінниці / Два герої з Вінниччини отримали високі нагороди від Головнокомандувача ЗСУ
Михайло Білик

1 березня, 2024