Два дні поспіль залазив у будинок. На Вінниччині затримали «на гарячому» крадія

Новини Вінниці / Два дні поспіль залазив у будинок. На Вінниччині затримали «на гарячому» крадія

Скориставшись відсутністю господарів, у Гнівані Вінницької області 47-річний чоловік заліз до будинку. Проте вийти з майном йому не судилось. Сусіди помітили шум і викликали правоохоронців.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 29 березня чоловіка затримали. Згодом поліцейські встановили причетність підозрюваного до ще одного злочину.

Все почалось з того, що до поліції надійшло повідомлення від жителів міста про шум у будинку їх сусідів, які виїхали за кордон. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції, яка й затримала зловмисника. 

Під час проведення невідкладних слідчих дій встановлено, що правопорушник напередодні із цього ж будинку викрав велосипед та побутову техніку. Частину крадених речей поліцейські вилучили за місцем його проживання.

47-річому зловмиснику оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою. 

За цим фактом розслідується провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статі передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Макс Мельник

30 березня, 2022