ДТП у Вінниці, втеча від патрульних: у Вінниці затримали п’яного водія-втікача, який намагався спровокувати поліцію на бійку

Новини Вінниці / ДТП у Вінниці, втеча від патрульних: у Вінниці затримали п’яного водія-втікача, який намагався спровокувати поліцію на бійку

Вдень 16 лютого у Вінниці на вулиці Олеся Гончара автомобіль Volvo v50 в'їхав у паркан. Водій одразу залишив місце ДТП. Коли його затримали, патрульні виписали одразу 6 адмінпротоколів.

Як повідомляють у патрульній поліції Вінницької області, виявили втікача на вулиці Незалежній. Після переслідування його зупинили.

Спілкуючись із порушником, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік відмовився пройти огляд на спецприладі Drager.

Під час спілкування порушник висловлювався нецензурною лайкою та намагався вчинити бійку. Інспектори затримали хулігана.

На 42-річного водія автомобіля Volvo патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп'яніння), за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського), за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (За те, що не пред'явив посвідчення водія) КУпАП.

Макс Мельник

17 лютого, 2023