ДТП у центрі Вінниці: після зіткнення легковика з мотоциклом пасажирка двоколісного транспортного засобу отримала численні травми (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: після зіткнення легковика з мотоциклом пасажирка двоколісного транспортного засобу отримала численні травми (ФОТО, ВІДЕО)

Ввечері 16 серпня на площі Гагаріна у Вінниці зіткнулись мотоцикл Honda та автомобіль Nissan. У результаті аварії 24-річна пасажирка мотоцикла з травмою голови та переломом ноги госпіталізована у лікарню.

Ввечері 16 серпня на площі Гагаріна у Вінниці зіткнулись мотоцикл Honda та автомобіль Nissan. У результаті аварії 24-річна пасажирка мотоцикла з травмою голови та переломом ноги госпіталізована у лікарню. 

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, ДТП сталася близько 21.00.

Через 40 хвилин у Жмеринці зафіксовано схожу аварію. Там 44-річна водійка мікроавтобуса Volkswagen Transporter під час повороту зіткнулась з 18-річним мотоциклістом, який рухався у зустрічному напрямку. Водії  транспортних засобів доставлені у лікарню. 

Водії транспортних засобів освідувані. Вони тверезі.

У діях водіїв обох автопригод вбачаються ознаки злочинів, передбачених ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання - до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: після зіткнення легковика з мотоциклом пасажирка двоколісного транспортного засобу отримала численні травми (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: після зіткнення легковика з мотоциклом пасажирка двоколісного транспортного засобу отримала численні травми (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: після зіткнення легковика з мотоциклом пасажирка двоколісного транспортного засобу отримала численні травми (ФОТО, ВІДЕО)
Макс Мельник

17 серпня, 2021