ДТП у Калинівці: рятувальники деблокували водія після зіткнення автівки з деревом

Новини Вінниці / ДТП у Калинівці: рятувальники деблокували водія після зіткнення автівки з деревом

Вранці 13 травня у Калинівці на Вінниччині сталася ДТП. Аби уникнути зіткнення з іншою автівкою, 28-річний водій автомобіля Renault Trafic зїхав з дороги і врізався у березу. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували постраждалого водія з понівеченої автівки.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Виклик до Служби порятунку «101» надійшов о 08:00. Аварія сталась на вулиці Вадима Нестерчука.

«Разом з кермувальником, в салоні транспортного засобу перебував 59-річний пасажир. Наразі чоловіки перебувають в приймальному відділенні Калинівської ЦРЛ у стані середньої важкості», - йдеться у повідомленні.

P. S. За кермом автівки, з якою «уникали зіткнення», нібито був заступник начальника місцевого відділення поліції. Саме майор зник з місця ДТП, залишивши потерпілих у небезпеці для життя і здоров’я. У ГУНП області зазначають, що за фактом ДТП за участі поліцейського призначено службове розслідування. По подію повідомлено ДБР.

Новини Вінниці / ДТП у Калинівці: рятувальники деблокували водія після зіткнення автівки з деревомНовини Вінниці / ДТП у Калинівці: рятувальники деблокували водія після зіткнення автівки з деревомНовини Вінниці / ДТП у Калинівці: рятувальники деблокували водія після зіткнення автівки з деревом
Макс Мельник

13 травня, 2023