Другу добу поспіль вирує негода. На Вінниччині повалено сотні дерев

Новини Вінниці / Другу добу поспіль вирує негода. На Вінниччині повалено сотні дерев

У Вінницькій області другу добу поспіль негода валить дерева. Рахунок йде на сотні. І це лише ті, які заблокували дороги чи впали на оселі. Рятувальники ліквідовують наслідки у цілодобовому режимі. У деяких місцях фіксуються підтоплення житла.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

«За добу 26 липня рятувальники Вінниччини 36 разів залучалися до ліквідації наслідків негоди, 34 з них – на прибирання 216 повалених вітром дерев, а саме: в Жмеринському, Тульчинському, Могилів-Подільському та Гайсинському районах області. Також здійснено відкачку 35 м.куб. води з підвального приміщення приватного житлового будинку. Також особовим складом бійців ДСНС надано допомогу населенню в тимчасовому накритті пошкоджених покрівель шести приватних житлових будинків у Жмеринському районі», - йдеться у повідомленні.

Так, лише в Гайсинському районі бійці ДСНС 20 разів виїжджали для проведення робіт на автошляхах, де розкряжували стовбури 70-ти дерев, прибравши гілля з проїжджих частин.

«На щастя, внаслідок подій постраждалих немає», - вказують рятувальники.

Новини Вінниці / Другу добу поспіль вирує негода. На Вінниччині повалено сотні деревНовини Вінниці / Другу добу поспіль вирує негода. На Вінниччині повалено сотні дерев