Домашнє насильство над батьками закінчилось нападом на офіцера громади: на Вінниччині бійці КОРДу затримали зловмисника

Новини Вінниці / Домашнє насильство над батьками закінчилось нападом на офіцера громади: на Вінниччині бійці КОРДу затримали зловмисника

У Жданівській громаді Хмільницького району 16 червня бійці спецпідрозділу КОРД затримали 45-річного місцевого мешканця. Зловмисник ножем травмував поліцейського, який приїхав на виклик.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, про домашнє насильство заявила 72-річна жінка. За її словами, над нею та чоловіком знущається син.

На місце події виїхав місцевий офіцер громади та група реагування патрульної поліції.

Під час опрацювання повідомлення, син заявниці накинувся на працівника поліції з кухонним ножем та завдав йому тілесні ушкодження. Після цього зловмисник зачинився в будинку, в якому перебували його батьки. Патрульні викликали допомогу. Бійці КОРДу затримали зловмисника.

Слідчі Хмільницького районного відділу повідомили чоловіку про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою.

Процесуальне керівництво здійснює Хмільницька окружна прокуратура.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) КК України.

Такий злочин карається ув’язненням терміном до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Триває розслідування.

Макс Мельник

19 червня, 2023