До Вінниці з'їдуться тілоохоронці на всеукраїнський чемпіонат

Новини Вінниці / До Вінниці з'їдуться тілоохоронці на всеукраїнський чемпіонат

У Вінниці змагатимуться тілоохоронці з усіх регіонів України. Очікуєься, що завітають й їх колеги з кількох інших країн, зокрема, Китаю. У нашому місті з 8 по 12 травня відбудеться ХХI Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. До речі, попередній такий чемпіонат у травні минулого року проходив у Чернівцях.

У Вінниці змагатимуться тілоохоронці з усіх регіонів України. Очікується, що завітають й їх колеги з кількох інших країн, зокрема, Китаю. З 8 по 12 травня у нашому місті відбудеться ХХI Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. До речі, попередній такий чемпіонат у травні минулого року проходив у Чернівцях.

Як зазначається на сайті Всеукраїнської спілки громадських організацій «Федерації охоронців України», ці змагання проводяться, щоб удосконалювати рівень професійної підготовки, популяризувати спорт та визначити найкращу українську команду, що братиме участь у міжнародному турнірі.

Змагання зможуть побачити охочі вінничани. Вони відбуватимуться, зокрема, на стадіоні Центрального парку та площі В. Стуса. Щоправда, свою майстерність володіння зброєю вони демонструватимуть на полігоні у Тютьках.

Почнуться змагання 9 травня о 8:30 на стадіоні Центрального парку. А урочисте відкриття чемпіонату має відбутися трохи пізніше – о 15:00 на площі В. Стуса.
Церемонія нагородження переможців відбудеться 11 травня о 19:00 на стадіоні парку.
 

Юрій Ярмощук

3 травня, 2018