До Вінниці завітали британські волонтери та привезли 100 хромбуків для дітей

Новини Вінниці / До Вінниці завітали британські волонтери та привезли 100 хромбуків для дітей

Британські волонтери висловили солідарність та підтримку українському народу, зокрема й вінничанам, підкреслюючи важливість міжнародної допомоги у цей важкий час.

Нещодавно до Вінниці завітали британські волонтери з міста-побратима Пітерборо та привезли 100 хромбуків для дітей вразливих категорій. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Під час візиту вони зустрілися з представницями міської ради – начальницею Служби у справах дітей Вінницької міськради Людмилою Шафранською, директоркою Вінницького міського центру соціальних служб Наталією Добровольською та фахівчинями з КП «Інститут розвитку міст / Institute of Urban Development».

Під час зустрічі вони обговорювали умови, в яких сьогодні навчаються діти через повномасштабну війну в Україні. Також британські волонтери висловили солідарність та підтримку українському народу, зокрема й вінничанам, підкреслюючи важливість міжнародної допомоги у цей важкий час.

Людмила Шафранська зазначила, що в Вінницькій громаді основний пріоритет – це турбота про дітей. А завдяки цим пристроям школярі матимуть ще більше можливостей продовжувати навчання, що є ключовим для їхнього розвитку та майбутнього.

Новини Вінниці / До Вінниці завітали британські волонтери та привезли 100 хромбуків для дітейНовини Вінниці / До Вінниці завітали британські волонтери та привезли 100 хромбуків для дітейНовини Вінниці / До Вінниці завітали британські волонтери та привезли 100 хромбуків для дітей