До Вінниці переїхало підприємство, яке виготовляє потрібну переселенцям продукцію

Новини Вінниці / До Вінниці переїхало підприємство, яке виготовляє потрібну переселенцям продукцію

Наразі у Вінниці в рамках релокації оселилось вже 1-е підприємство. Завод-переселенець «Абіфарм» з Дніпра має здатний виробляти досить великий спектр продукції.

Це аналоги карематів та матраців із спінених пластиків, мобільні розкладачки, пристрої для швидкої зарядки патронів до магазинів автоматичної зброї, механічні фільтри для води тощо.

Окрім того, обладнання дозволяє виготовляти на підприємстві одноразову постільну білизну, одяг та рушники із таких матеріалів, як спанборд, мельтблаун і спанлейс. Наразі це речі першої необхідності в умовах масового переміщення людей.

«Щодня до нашого міста приїжджає чимало вимушених переселенців - хтось вирішує залишитися тут, інші - планують їхати далі. Для тих людей, що тимчасово зупиняються у нашій громаді, потрібен комфортний відпочинок перед дорогою», - зазначив, анонсуючи переїзд дніпрян на площі вінницького підприємства «Альта Профіль», заступник міського голови Андрій Очеретний.

Серед переваг продукції компанії не лише низька собівартість, а й швидкість та можливість виготовлення у необмеженій кількості.

«Тому, думаю, такі набори одноразової постільної білизни дуже згодяться для наших вимушених переселенців. Ми прийняли рішення купувати в «Абіфарм» такі набори для шкіл - саме там розміщують людей, які приїхали з інших міст України, тікаючи від обстрілів та бомбових ударів. Спільна робота і допомога Вінницького бізнесу, міської та обласної влад - запорука успіху!», - підкреслив посадовець.

Олеся Рудницька

9 квітня, 2022