До ракетних обстрілів Чернігова причетний уродженець міста, який нині очолює ПС і ППО Білорусі

Новини Вінниці / До ракетних обстрілів Чернігова причетний уродженець міста, який нині очолює ПС і ППО Білорусі

Більшість керівників у Міноборони Білорусі є уродженцями Росії чи навчались саме у російських військових училищах. Хоча є там і ті, хто родом з України. Білоруський генерал, який відповідає за Повітряні сили та ППО, як виявляється, народився у Чернігові. Нині це місто потерпає від ракетних обстрілів зокрема і з боку Білорусі. То хіба він не причетний до знищення рідного міста та земляків?

Командувач ПС і ППО РБ генерал-майор Ігор Голуб народився у Чернігові та закінчив там військове училище. На посаду командувача його призначили 31 серпня 2017 року.

У той же час чотири дні поспіль Росія бомбить житлові квартали Чернігова. Зокрема і  потужною зброєю невибіркової дії – некерованими авіабомбами ФАБ-500.

«Зазвичай така зброя застосовується проти військово-промислових об’єктів та фортифікаційних споруд. А у Чернігові – проти житлових кварталів. Три такі бомби, що не розірвалися, були знайдені на місці падіння російського винищувача-бомбардувальника Су-34, який уранці збили біля Чернігова бійці ППО», – повідомив вчора  голова Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

Новини Вінниці / До ракетних обстрілів Чернігова причетний уродженець міста, який нині очолює ПС і ППО БілорусіНовини Вінниці / До ракетних обстрілів Чернігова причетний уродженець міста, який нині очолює ПС і ППО Білорусі
Олег Верлан

6 березня, 2022