До ліквідації пожежі на ринку у Хмільнику залучали 54 рятувальники: її називають наймасштабнішою за останні роки

Новини Вінниці / До ліквідації пожежі на ринку у Хмільнику залучали 54 рятувальники: її називають наймасштабнішою за останні роки

Протягом декількох годин вчора, 25 листопада, гасили пожежу на ринку «Центральний» у Хмільнику. До ліквідації наслідків займання залучалося 54 рятувальника та 15 одиниць техніки. Причини виникнення пожежі встановлюються.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області, ліквідовано пожежу на критому ринку ТК «Центральний» о 23:08.

Пожежа виникла близько 20:30. Площа загоряння 800 кв.м. Бійці ДСНС проводять проливку та розбір конструкцій. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

До ліквідації пожежі від ДСНС заличили, крім місцевих рятувлаьників, підрозділи пожежних команд з сіл Уланів та Війтівці. Підвіз води додатково організовано добровільною пожежною командою села Березна.

Що стало причиною виникнення пожежі наразі у ДСНС не повідомляють. Однак, вже можна казати про найбільш масштабну пожежу за останні роки.

Новини Вінниці / До ліквідації пожежі на ринку у Хмільнику залучали 54 рятувальники: її називають наймасштабнішою за останні роки  Новини Вінниці / До ліквідації пожежі на ринку у Хмільнику залучали 54 рятувальники: її називають наймасштабнішою за останні роки  Новини Вінниці / До ліквідації пожежі на ринку у Хмільнику залучали 54 рятувальники: її називають наймасштабнішою за останні роки  Новини Вінниці / До ліквідації пожежі на ринку у Хмільнику залучали 54 рятувальники: її називають наймасштабнішою за останні роки  Новини Вінниці / До ліквідації пожежі на ринку у Хмільнику залучали 54 рятувальники: її називають наймасштабнішою за останні роки  Новини Вінниці / До ліквідації пожежі на ринку у Хмільнику залучали 54 рятувальники: її називають наймасштабнішою за останні роки
Макс Мельник

26 листопада, 2023