Дніпрянин пропонував прикордонникам хабар за перетин кордону

Новини Вінниці / Дніпрянин пропонував прикордонникам хабар за перетин кордону

Інцидент стався на кордоні Могилів-Подільського загону, де чоловік спробував домовитися з прикордонниками, щоб його пропустили без належних документів.

За повідомленням Могилів-Подільського прикордонного загону, під час прикордонного контролю було встановлено, що у 44-річного громадянина України відсутні необхідні документи для перетину кордону. Намагаючись обійти закон, чоловік запропонував інспектору прикордонного контролю 500 євро за безперешкодний прохід.

Прикордонники, діючи відповідно до політики нульової толерантності до корупції, негайно повідомили про спробу підкупу представників Національної поліції. Державна прикордонна служба України рішуче бореться з корупцією та не допускає таких правопорушень серед своїх співробітників.

Нацполіція оперативно відреагувала на повідомлення. Слідчі Національної поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину за ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Тепер дніпрянину загрожують серйозні правові наслідки за сп