Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриття

Новини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриття

У Вінниці завершили будівництво ще одного протирадіаційного укриття біля навчального закладу.

Міський голова Сергій Моргунов повідомив, що тепер учні та педагогічний колектив ліцею №23 зможуть повернутися в свої класи та під час повітряних тривог будуть у безпеці, перебуваючи у сховищі.

"Знаю, як всі діти, вчителі та батьки чекали, щоб повернутись у свої класи. Знаю і те, який масштабний обсяг робіт виконаний в цьому закладі.Для нас було важливо не лише побудувати укриття за всім стандартами та вимогами до таких споруд, а й дотриматися всіх норм фізичної безбар'єрності. Тому в укритті обладнанні пандуси, спеціальні поручні, тактильна плитка та таблички для незрячих", - зазначив Сергій Моргунов.

Паралельно будівлю ліцею зробили більш енергоефективною, що дозволить економити ресурси, що сьогодні вкрай важливо, і забезпечувати комфортну температуру в приміщеннях протягом усього навчального року.

 

Новини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриттяНовини Вінниці / Для учнів ліцею №23 у Вінниці відкрили новозбудоване укриття