Дівчинка з Вінниччини, яка грає на трубі,  дала фору хлопцям на Міжнародному конкурсі духової музики «VIN VENTI»

Новини Вінниці / Дівчинка з Вінниччини, яка грає на трубі,  дала фору хлопцям на Міжнародному конкурсі духової музики «VIN VENTI»

У Вінниці відбувся ІІІ Міжнародний конкурс духової музики «VIN VENTI». Єдиною дівчинкою, яка перемогла  на конкурсі стала учениця Калинівської дитячої музичної школи Анастасія Семенова.  На Вінниччині, як і загалом в Україні, духові інструменти більше популярні серед хлопчиків.

У Вінниці відбувся ІІІ Міжнародний конкурс духової музики «VIN VENTI». Єдиною дівчинкою, яка перемогла на конкурсі, стала учениця Калинівської дитячої музичної школи Анастасія Семенова. На Вінниччині, як і загалом в Україні, духові інструменти більше популярні серед хлопчиків, та Анастасія на це не зважає, вона любить свій інструмент і демонструє неабиякі успіхи. В минулому році дівчинка була третьою, в нинішньому  - посіла перше місце у молодшій віковій категорії.

Серед переможців у цій віковій групі також Євген Повов, Богдан Гаврилюк та Даніїл Срелков.

 Про це повідомляє Калинівка.Сity.

У конкурсі брали участь солісти-інструменталісти дерев’яних духових та мідних духових інструментів мистецьких шкіл, спеціалізованих мистецьких закладів. Оцінювали конкурсантів професійні педагоги та музиканти з України, Польщі та Франції.

Анастасія Семенова виконала на трубі дві конкурсні п’єси – «Романс» Л. Когана та «Скерцино» І. Бобровського, які принеслиity юній музикантці перше місце у молодшій віковій категорії.

Успіхові Анастасії радіють її викладач Віктор Федун та концертмейстер Світлана Климчук.

«Настя – молодець, гарно справилась з конкурсним завданням, виконала доволі складну музичну композицію, отримала схвальну оцінку від професора трьох консерваторій з Польщі Томаша Слюсарчика. Це конкурс високого рівня і перемогти у цьому дуже престижно», - зазначає викладач Віктор Федун.

Новини Вінниці / Дівчинка з Вінниччини, яка грає на трубі,  дала фору хлопцям на Міжнародному конкурсі духової музики «VIN VENTI»