Дітлахи-актори з Вінниччини стали переможцями на конкурсі-фестивалі STARS of the BLACK SEA

Новини Вінниці / Дітлахи-актори з Вінниччини стали переможцями на конкурсі-фестивалі STARS of the BLACK SEA

Перше місце на всеукраїнському фестивалі «STARS of the BLACK SEA», що пройшов цього року у Лазурному, вибороли вихованці жмеринської арт-студії «Дійство», за постановку «Діти війни».

Перше місце на всеукраїнському фестивалі STARS of the BLACK SEA, що пройшов цього року у Лазурному, вибороли вихованці жмеринської арт-студії «Дійство», за постановку «Діти війни».

Студія «Дійство» з‘явилась на світ майже чотири роки тому. Головною ініціаторкою її відкриття стала жмеринський медик Ірина Козловська.  

Пані Ірина розповіла, що три роки тому після відвідування курсів, вона написала проєкт до Британської ради і виграла. Після чого були закуплені костюми та декорації й створено єдину театральну студією на Жмеринщині, а їх вистави припали до душі місцевим мешканцям.

- Коли зрозуміла, що мої вихованці варті того, аби про них знала вся країна, стали брати участь у різних конкурсах та фестивалях. Влітку минулого року студія “Дійство” отримала призове місце на фестивалі в Болгарії, - додала І. Козловська.

За гру на сцені діти отримали кубок, дипломи та солодощі. Всіх учасників разом із постановкою вже запросили на інший фестиваль та гала-концерт, який проходитиме у листопаді у місті Києві.