Десятки людей загинули у селі на Харківщині після обстрілу росіянами кафе і магазина

Новини Вінниці / Десятки людей загинули у селі на Харківщині після обстрілу росіянами кафе і магазина

Сьогодні, 5 жовтня, росіяни обстріляли цивільний об’єкт у селі Гроза Куп’янського району Харківщини. За попередньою інформацією загинуло 48 цивільних.

«Близько 13:15 росіяни обстріляли кафе та магазин у с. Гроза Куп'янського району, де було багато цивільних людей. Зараз на місці продовжують працювати рятувальники. Станом на зараз з-під завалів дістали тіла 48 загиблих людей, серед них хлопчик 6 років», - повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Окрім того, 6 людей, в тому числі одна дитина, отримали поранення. 

«Медики надають їм необхідну допомогу. Рятувальні роботи на місці тривають», - зазначив очільник області.

P.S. Російські терористи повністю знищили будівлю магазину та кафе. Наразі відомо про 49 загиблих. СБУ перевіряє місцевих жителів, щоб з’ясувати, хто з них міг навести удар окупантів.  Є така ймовірність.

«Це був магазин, поряд кафе. У магазині були місцеві жителі, місцеві були і в кафе, де проходили поминки за місцевим односельцем. Загалом на території перебувало близько 60 осіб. 49 загинуло, серед них дівчинка 6 років», - розповів очільник МВС Ігор Клименко.

Новини Вінниці / Десятки людей загинули у селі на Харківщині після обстрілу росіянами кафе і магазинаНовини Вінниці / Десятки людей загинули у селі на Харківщині після обстрілу росіянами кафе і магазинаНовини Вінниці / Десятки людей загинули у селі на Харківщині після обстрілу росіянами кафе і магазина
Олег Верлан

5 жовтня, 2023