Депутати Вінницької обласної ради розпочали сесію, однак майже без представників "Батьківщини", які поїхали на зустріч із своїм лідером

Новини Вінниці / Депутати Вінницької обласної ради розпочали сесію, однак майже без представників "Батьківщини", які поїхали на зустріч із своїм лідером

Сьогодні, 15 червня, депутати Вінницької облради зібралися на чергову сесію. У сесійній залі зареєструвалося 49 обранців, щоправда, у залі майже немає представників ВО "Батьківщина ", більшість із них поїхали на зустріч із своїм лідером Юлією Тимошенко.

Сьогодні, 15 червня, депутати Вінницької облради зібралися на чергову сесію. У сесійній залі зареєструвалося  54 обранці, щоправда, у залі майже немає представників ВО "Батьківщина ", більшість із них поїхали на зустріч із своїм лідером Юлією Тимошенко.

Крім того, після тривалої відсутності на засідання сесії прийшов депутат від Радикальної партії Ляшка Володимир Крисько, якого підозрювали у вимаганні хабара у сумі 3 000 доларів від місцевого підприємця.

Загалом сьогодні депутати планують розглянути рекордну кількість питань - 85. Зокрема, мають заслухати звіт голови облдержадміністрації. Крім того, у порядку денному чимало кадрових питань.

Під час затвердження порядку денного депутат від "Свободи" Олексій Фурман вніс пропозицію, із 67-го місця на 9-те перенести у порядку денному питання «Про вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань» (в даному проекті рішення мова йде про підняття над адміністративним будинком Вінницької обласної Ради, а також на приміщеннях, у яких розміщуються органи місцевого самоврядування, революційного прапора ОУН). Однак його ініціативу колеги не підтримали.