Депутати Чаленко і Власюк у Вінниці влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні Олієжир

Новини Вінниці / Депутати Чаленко і Власюк у Вінниці влаштували свято для дітей і їх батьків в мікрорайоні Олієжир

У Вінниці на День захисту дітей на набережній мікрорайону «Оліяжиркомбінат», як то кажуть, ніде було яблуку де впасти. Тут після закінчення робочого тижня зібралися місцеві мешканці різного віку:від малого до старого. Тамтешні родини об’єднало свято дитинства, яке уже не перший рік організовують депутати міської ради Алла Власюк та облради Дмитро Чаленко.

У Вінниці на День захисту дітей на набережній озера біля мікрорайону «Олієжир», як то кажуть, ніде було яблуку де впасти. Тут після закінчення робочого тижня зібралися місцеві мешканці різного віку: від малого до старого. Тамтешні родини об’єднало свято дитинства, яке уже не перший рік організовують депутати міської ради Алла Власюк та облради Дмитро Чаленко.

Зона відпочинку, неподалік підприємства ViOil, перетворилася на справжній концертний майданчик із танцями, піснями, майстер-класами, конкурсами та веселими іграми, неабияк тішилися дівчатка та хлопчики шоу мильних бульбашок.

Свої таланти демонстрували колективи та окремі виконавці молодіжного клубу "VinSmart "Соняшник", який останнім часом набирає все більше популярності серед маленьких та юних мешканців мікрорайону Олієжир. Радували виступами і запрошені гості свята – танцювальні та пісенні колективи Вінниці.

Відклавши справи, в атмосферу веселощів та свята разом із місцевими жителями поринули і депутати від БПП Алла Власюк та Дмитро Чаленко.

«Ми всі чудово розуміємо, що діти – наше майбутнє і потребують захисту, підтримки, любові та турботи. Тому в наших руках створити умови, в яких вони мали б можливість розвиватися, ставати креативними, а згодом і професійними фахівцями, незалежно яку професію собі оберуть. Це наше завдання не лише як депутатів, а й громадян. Мрію, щоб діти жили в успішній країні, у якій панував мир та спокій»,  - зазначив Дмитро Чаленко.

Дитинство має бути безтурботним, каже Алла Власюк, а завдання дорослих, зокрема і депутатів, дбати  про те, щоб кожен маленький вінничанин міг почуватися щасливим та бути в безпеці.

«Головне, щоб наші діти були здорові, але не менш важливо, щоб вони вірили у майбутнє у своїй країні, а ми могли б їм це забезпечити. Пам’ятати потрібно, що турботи та уваги діти потребують не лише у свята, а повсякдень. Цього правила ми намагаємося дотримуватися та створювати комфорт для дітей щодня. Разом з міською радою ми зробили реконструкцію клубу "VinSmart "Соняшник". Він став центром, де місцеві хлопчики і дівчатка реалізовують свої мрії, проводять час. А свята чи то родинні, чи то традиційні для жителів мікрорайону ми проводимо протягом року», - зазначила Алла Власюк.

Гарним завершенням свята стало пригощання дітлахів морозивом.