Деякі продукти вінничани зможуть купити зі знижками

Новини Вінниці / Деякі продукти вінничани зможуть купити зі знижками

NaПарижі продовжує інформувати про анонси різних заохочувальних акцій, які дозволяють покупцям заощадити.

NaПарижі продовжує інформувати про анонси різних заохочувальних акцій, які дозволяють покупцям заощадити. Зокрема, завтра, 28 листопада, у торговій мережі АТБ стартує черговий тиждень знижок. Скажімо, на новорічні свята є можливість придбати лососеву ікру – на 34% дешевше від нинішньої вартості: із завтрашнього дня й до 4 грудня 120-грамова баночка коштуватиме 161,5 грн. Тим, хто, придбавши цей делікатес у магазинах згаданої мережі, згодом десь знайде його за меншою ціною, обіцяють повернути гроші.

Зі 27% знижкою продаватимуть й «Ризькі шпроти», які також можна використати для новорічного столу: 190-грамова упаковка обійдеться майже у 30 грн.

З делікатесів зі знижкою ще можна купити скибочки сьомги, які готові до споживання. Щоправда, навіть зі знижкою 80-грамова упаковка коштуватиме понад 43 грн.

Протягом тижня продаватимуть на 37% дешевше чай у пакетиках від торгової марки Curtis, упаковка обійдеться у майже 17 грн.

До речі, власники котів у рамках цієї тижневої акції зможуть дешевше купити корм для своїх пухнастих улюбленців: 300-грамова пачка «фріскаса» коштуватиме 22,2 грн – на 20% менше, ніж наразі.


 

Юрій Ярмощук

27 листопада, 2018