Дефіцит масок у вінницьких аптеках? Зшийте самі (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Дефіцит масок у вінницьких аптеках? Зшийте самі (ВІДЕО)

У зв'язку з дефіциту медичних масок у Вінниці, й в країні загалом, у мережі Інтернет з'явились безліч рекомендацій, як зшити їх в домашніх умовах і тим самим вберегти себе в період поширення коронавірусу.

У зв'язку з дефіцитом медичних масок у Вінниці, й в країні загалом, у мережі Інтернет з'явились безліч рекомендацій, як зшити їх в домашніх умовах і тим самим вберегти себе в період поширення коронавірусу.

Наприклад, у YouTube можна знайти безліч відеоуроків, з яких можна дізнатися саму викрійку та послідовність кроків щодо виготовлення цього засобу безпеки. Завдяки таким умільцям, вберегти себе зможе навіть людина, яка ніколи не тримала голки в руках. Адже інструкції по пошиттю масок досить доступні й навіть діти впораються з легкістю (але лише під наглядом батьків!).

Маски шиють найрізноманітніші: від звичайних марлевих до бавовняних з кумедними малюнками. Майстрині кажуть, що маски для обличчя також створюють додаткове навантаження під час ходьби і тренувань, завдяки чому стають справжнім тренажером для кардіосистеми і дихання.

 

 

Ірина Заіковата

19 березня, 2020