Чим дивуватиме цьогорічний ВІННИЦіЯНСЬКИЙ фестиваль?

Новини Вінниці / Чим дивуватиме цьогорічний ВІННИЦіЯНСЬКИЙ фестиваль?

У рамках святкування Дня міста у Вінниці традиційно проходитиме ВІННИЦіЯНСЬКИЙ фестиваль комедійного та пародійного кіно. За рахунком це вже дванадцятий такий фест. Цього року він триватиме не один, як раніше, а два дні. Чим же він дивуватиме вінничан й гостей міста? До речі, його відкриття відбудеться післязавтра, 22 серпня, на майдані біля міського Палацу мистецтв. Там же демонструватимуть представлені роботи. Але, так би мовити, ключові події відбуватимуться 6 та 7 вересня на Майдані Незалежності.

У рамках святкування Дня міста у Вінниці традиційно проходитиме ВІННИЦіЯНСЬКИЙ фестиваль комедійного та пародійного кіно. За рахунком це вже дванадцятий такий фест. Цього року він триватиме не один, як раніше, а два дні.

Чим же він дивуватиме вінничан й гостей міста? До речі, його відкриття відбудеться післязавтра, 22 серпня, на майдані біля міського Палацу мистецтв. Там же демонструватимуть представлені роботи. Але, так би мовити, ключові події відбуватимуться 6 та 7 вересня на Майдані Незалежності. Зокрема, 6 вересня о 14:00 глядачі побачать  анімаційний фільм «Микита Кожум’яка», який презентуватимуть українські актори Віктор Андрієнко та Валерій Чигляєв. А о 18:30 – кінострічку «DZIDZIO. Контрабас», яку представлятиме виконавець головної ролі Михайло Хома, його сценічне ім’я «DZIDZIO».

На другий день, 7 вересня, демонструватимуть найкращі представлені цього року на фестиваль фільми. Перед глядачами виступатимуть відомі творчі особи, зокрема, Віктор Андрієнко, Ян Левінзон, Євген Чепурняк, Олег Філімонов, Анатолій Борсюк та Сергій Середа. А також й музичний гурт «Пан Карпо». А в ролі ведучої буде телевізійна зірка  Катерина Осадча.

Урочисто нагородять переможців фестивалю у таких номінаціях: «Відеокліп», «Анімація», «Реклама», «Шортпобєрі». Їм вручать «Золотих летючих слонів», розроблених й виготовлених майстрами однієї відомої ювелірної фірми.

Нагадаємо, що церемонія нагородження транслюватиметься он-лайн через Інтернет на офіційному сайті фестивалю www.vinnician.org.


 

Юрій Ярмощук

20 серпня, 2018