Чи закриють КПП на Вінниччині? Держприкордонслужба запропонувала уряду список пунктів, які не функціонуватимуть з 12 березня

Новини Вінниці / Чи закриють КПП на Вінниччині? Держприкордонслужба запропонувала уряду список пунктів, які не функціонуватимуть з 12  березня

Через оголошений Кабміном карантин Україна закриє пункти пропуску на кордонах з країнами Європи. Держприкордонслужба надала уряду перелік КПП, які орієнтовно повинні закрити 12 березня о 22:00. Про пункти, що розташовані на Вінниччині наразі не йдеться.

Через оголошений Кабміном карантин Україна закриє пункти пропуску на кордонах з країнами Європи. Держприкордонслужба надала уряду перелік КПП, які орієнтовно повинні закрити 12 березня о 22:00. Про пункти, що розташовані на Вінниччині наразі не йдеться.

Нагадаємо, у Вінницькій області існують декілька КПП у Могилів-Подільському, Ямпільському та Піщанському районах на кордоні з Молдовою та невизнаною ПМР. Проте наразі, як уточнює ZAXID.NET, згадується лише про перекриття КППП у Львівської, Закарпатської та Волинської областей.

Так, у Львівській області першими закриють пункти пропуску "Шегині", "Рава-Руська" та "Хирів".

У Волинській області першими закриють залізничні пункти пропуску з Польщею "Лудин" і "Ізов".

На Закарпатті закриють автомобільний і пішохідний перехід "Малий Березний" та залізничний пункт пропуску "Ужгород" на кордоні зі Словаччиною. На кордоні з Угорщиною закриють три автомобільні пункти пропуску "Дзвінкове", "Косино" та "Вилок", а на кордоні з Румунією не працюватимуть залізничні пункти пропуску "Тересва" і "Ділове".

Відомо також про закриття вантажних і пасажирських пунктів пропуску "Орловка" і "Ізмаїл" в Одесі.

Перелік не остаточний. Його мають доповнювати.

Обмеження триватиме, за попередніми даними, до 3 квітня.

Макс Мельник

12 березня, 2020