Чотири людини травмовано через лобове зіткнення двох мінівенів на Вінниччині

Новини Вінниці / Чотири людини травмовано через лобове зіткнення двох мінівенів на Вінниччині

Сьогодні, 28 січня, близько 15 години поблизу села Чуків Вінницького району зіткнулись два мінівени Opel. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водії обох автомобілів та двоє пасажирів одного із легковиків. Серед травмованих 17-річна дівчина.

Як пояснюють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, 37-річний водій автомобіля Opel, житель Вінниці, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з зустрічним мінівеном Opel, за кермом якого перебував 49-річний житель с. Вовчок.

З тілесними ушкодженнями до лікарні доставлені обидва водії, пасажири одного із автомобілів – 17-річна дівчина та 35-річний чоловік.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кк України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

28 січня, 2022