Чорні мішки вивозили КамАЗами: у Токмаку на окупованому Запоріжжі знищена база окупантів

Новини Вінниці / Чорні мішки вивозили КамАЗами: у Токмаку на окупованому Запоріжжі знищена база окупантів

Поки росіяни намагаються знищити критичну інфраструктуру України ЗСУ методично «демілітаризують» окупаційний контингент. Після вибухів у казармах у Макіївці на Донеччині та лівобережній частині Херсонщини стало відомо, що артвогнем «накрито» базу у Токмаку на Запоріжжі.

Одразу декілька українських ЗМІ та російські пропагандисти підтверджують «влучання» 3 січня близько 4-ої години ночі у приміщення туберкульозної лікарні у місті Токмак, розташованому за 25 км від лінії фронту.

Лікарня використовувалась окупантами як військова база. До зруйнованої будівлі приїхали пожежники, карети "швидкої", а також військова техніка з краном для розбирання завалів.

У публікації повідомляється, що очевидці спостерігали, як загиблих російських військових у чорних пакетах вантажили на КамАЗи із червоними хрестами.

«Прильоти» росЗМІ підтвердив колаборант Володимир Рогов, якого росіяни називають «представником адміністрації». Наразі кількість загиблих загарбників джерела не називають. Судячи з руйнувань, мова може йти про сотні «частково» мобілізованих, які останнім часом стають «мішенню» для «бавовнятка».

Олег Верлан

3 січня, 2023