Чому у вінницькій багатоповерхівці загорівся газовий стояк?

Новини Вінниці / Чому у вінницькій багатоповерхівці загорівся газовий стояк?

Ця надзвичайна пригода трапилася учора, 1 жовтня, близько 11-ї години ранку. На вулиці Князів Коріатовичів несподівано загорівся газовий стояк на зовнішній стіні багатоповерхового житлового будинку. Побачивши, що жовта труба – у полум'ї, схвильовані перехожі повідомили на лінію 101. На місце надзвичайної пригоди прибули бійці ДСНС. Вони побачили, що вогонь охопив десь 2 метри газової труби. Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області, пожежу локалізували о 11:20, ліквідували – о 11:55. У деяких інтернет-ресурсах повідомляють, що у декого з мешканців цієї багатоповерхівки водночас з пожежею згоріла побутова техніка – ніби через перепад напруги у мережі. Чому загорівся газовий стояк? Зрозуміло, що стався виток газу. Причини ж, які призвели до цього, з'ясовуватимуть фахівці.

Ця надзвичайна пригода трапилася учора, 1 жовтня, близько 11-ї години ранку. На вулиці Князів Коріатовичів несподівано загорівся газовий стояк на зовнішній стіні багатоповерхового житлового будинку. Побачивши, що жовта труба – у полум'ї, схвильовані перехожі повідомили на лінію 101.

На місце надзвичайної пригоди швидко прибули бійці ДСНС. Вони побачили, що вогонь охопив десь 2 метри газової труби. 

Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області, пожежу локалізували о 11:20, ліквідували – о 11:55.

У деяких інтернет-ресурсах повідомляють, що у декого з мешканців цієї багатоповерхівки водночас з пожежею згоріла побутова техніка – ніби через перепад напруги у мережі.

Чому загорівся газовий стояк? Зрозуміло, що стався виток газу. Причини ж, які призвели до цього, з'ясовуватимуть фахівці.

Юрій Ярмощук

2 жовтня, 2018