Чому у Вінниці знову перекривають Київський міст?

Новини Вінниці / Чому у Вінниці знову перекривають Київський міст?

З неділі, 27 травня, до ранку 29 травня знову повністю перекриють Київський міст. Заборона для транспорту буде діяти Рух транспорту відрізку від перехрестя з вул. Громова до перехрестя з вул. І. Богуна.

З неділі, 27 травня до ранку 29 травня знову повністю перекриють Київський міст. Заборона для транспорту буде діяти по вул. Чорновола на відрізку від перехрестя з вул. Громова до перехрестя з вул. І. Богуна.

Обмеження введуть через ремонт 16-ої, останьої, арки Київського мосту.

 «На мосту будуть бетонувати одну із арок. Оскільки вона знаходиться під проїжджою частиною, на час її ремонту необхідне перекриття руху, в іншому випадку це негативно вплине на міцність конструкції», – розповів директор департаменту капітального будівництва Ігор Кравець.

Громадський транспорт рухатиметься через вул. Соборну та Центральний міст. Власники ж автомобілів самі вирішуватимуть, як краще потрапити з Правобережжя на Лівобережжя.

Як повідомили у прес-службі міської ради, рух перекриють в неділю о 18 год., коли вже відновлять проїзд по вулицях І.Богуна та О.Кобилянської. Адже у зв’язку з поминальною неділею тут діятиме обмеження з 7 до 17 години.