Чоловіка, який у день одруження вбив дружину, засудили до 15 років ув’язнення

Новини Вінниці / Чоловіка, який у день одруження вбив дружину, засудили до 15 років ув’язнення

На підставі зібраних поліцією доказів, Шаргородський районний суд визнав винним 47-річного обвинуваченого у вчиненні вбивства власної дружини та присудив йому максимально можливий термін позбавлення волі. Злочин стався під час святкування шлюбу.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили всі події фатального дня - 20 жовтня 2022 року. Тоді під час святкування одруження між чоловіком та жінкою виникла суперечка. В ході конфлікту чоловік руками та ногами наніс дружині біля 10 ударів по різних частинах тіла, які для неї виявились смертельними.

Ввечері тіло вбитої жених виніс у сусідський двір та заховав його у колодязі. Щоб приховати сліди злочину та відвести від себе підозру, зловмисник повідомив дітям, що мати вранці поїхала у справах до Харкова.

Слідчі також встановили, що зловмисник з нареченою тривалий час проживали у цивільному шлюбі та виховували шестеро дітей. Після початку війни вони з Харківщини приїхали на Вінниччину до Шаргородської громади.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України, суд першої інстанції засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі.

Макс Мельник

26 червня, 2023