Чоловік застрелив свою знайому з сусідської рушниці

Новини Вінниці / Чоловік застрелив свою знайому з сусідської рушниці

У селі Чечельницької територіальної громади 66-річний місцевий житель застрелив свою знайому, після чого сам викликав поліцію.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінниччини, трагічний інцидент стався вранці 22 серпня. У будинку підозрюваного 66-річний чоловік разом із 39-річною місцевою жителькою розпивав алкогольні напої. У ході застілля між ними виникла сварка, яка завершилася фатально.

Розлючений чоловік вирішив скористатися зброєю. Він потайки взяв незареєстровану мисливську рушницю у свого сусіда, після чого вистрелив у груди жінці. Постріл виявився смертельним, і від отриманого поранення жінка загинула на місці. Після цього зловмисник повернув рушницю на місце та намагався відвести від себе підозру, повідомивши поліцію, що випадково виявив тіло загиблої.

Поліція оперативно прибула на місце події. Правоохоронці вилучили зброю та гільзу як речові докази. Зловмисника затримали у процесуальному порядку. За процесуальним керівництвом Бершадського відділу Гайсинської окружної прокуратури, слідчі відділення поліції № 1 Гайсинського райуправління повідомили затриманому про підозру в умисному вбивстві, передбаченому ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

На цей момент тривають слідчі дії, і вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Михайло Білик

23 серпня, 2024