Чоловік з Вінниччини  розшукує сестру, яку не бачив більше двадцяти років

Новини Вінниці / Чоловік з Вінниччини  розшукує сестру, яку не бачив більше двадцяти років

Молодий чоловік з Вінниччини через соціальну мережу розшукує сестру. У віці чотирьох років хлопчик разом зі своєю сестричкою потрапив до дитячого будинку у Вінниці, згодом його перевели у Немирів

Молодий чоловік з Вінниччини через соціальну мережу розшукує сестру. У віці чотирьох років хлопчик разом зі своєю сестричкою потрапив до дитячого будинку у Вінниці, згодом його перевели у Немирів, і  шляхи рідних людей розійшлися.

.«Я, Гаєвський Іван Анатолійович, розшукую свою рідну сестру - Гаєвську Юлію Анатоліївну», - пише молодий чоловік у FB.

Іван повідомляє, що народився 26 липня 1991 року, а його сестра 30 червня 1993 року. В 95-ому їх з сестрою забрали у Вінницький дитячий будинок "Гніздечко". 

«Коли я досягнув шкільного віку, мене направили в Немирівський інтернат, після чого про сестру не чув нічого. Велике прохання - допоможіть знайти сестру», - пише молодий чоловік.

В коментарях Івана запитують, де він проживав у Рахнах.

«Я не знаю, мене забрали в 4 роки маму звати Гаєвська Людмила Григорівна», - зазначає молодик.

Дописувачі також рекомендують звернутися в програму «Жди меня!» або до місцевої сільради. Доброзичливці також провели внутрішне розслідування та «кинули» посилання та сторінку дівчини на ім‘я Юлія Гаєвська. Іван подякував за допомогу, та зауважив, що дата народження не співпадає. 

Тож ми звертаємось до аудиторії нашого видання, можливо хтось знає про долю дівчини, допоможіть зустрітися рідним людям.

Фото зі сторінки Вані Гаєвського в соціальній мережі FB разом з його нині рідними людьми.