Четверо людей постраждало у ДТП на околиці Вінниці. Водій легковика у «тумані» не побачив ГАЗ (ФОТО)

Новини Вінниці / Четверо людей постраждало у ДТП на околиці Вінниці. Водій легковика у «тумані» не побачив ГАЗ (ФОТО)

Вранці 20 листопада на околиці Вінниці зіткнулись автомобілі Mitsubishi та ГАЗ. В результаті аварії тілесні ушкодження отримали четверо людей. За фактом автопригоди поліцією відкрито кримінальне провадження.

Вранці 20 листопада на околиці Вінниці зіткнулись автомобілі Mitsubishi та ГАЗ. В результаті аварії тілесні ушкодження отримали четверо людей. За фактом автопригоди поліцією відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 05.45 години по вулиці Святошинській. Попередньо встановлено, що 36-річний житель Крижопільського району, керуючи автомобілем Mitsubishi, під час виїзду на головну дорогу не надав перевагу в русі автомобілю ГАЗ. У результаті цього і сталось зіткнення. Можливо, причиною ДТП став туман. Водій легковика не побачив іншу машину.

Постраждали водій та троє пасажирів іномарки, серед яких дружина та неповнолітні діти, віком 15 та 10 років. Всіх з травмами різного ступеню важкості каретами швидкої допомоги доставлено до лікарень. Єдиний, хто залишився неушкодженим, 36-річний вінничанин, який кермував ГАЗом. 

Обставини автопригоди з’ясовує слідство. За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає до 3-х років обмеження волі.

Новини Вінниці / Четверо людей постраждало у ДТП на околиці Вінниці. Водій легковика у «тумані» не побачив ГАЗ (ФОТО)Новини Вінниці / Четверо людей постраждало у ДТП на околиці Вінниці. Водій легковика у «тумані» не побачив ГАЗ (ФОТО)Новини Вінниці / Четверо людей постраждало у ДТП на околиці Вінниці. Водій легковика у «тумані» не побачив ГАЗ (ФОТО)
Макс Мельник

20 листопада, 2019