Черговий суїцид. На Сумщини застрелився командир окупантів

Новини Вінниці / Черговий суїцид. На Сумщини застрелився командир окупантів

Вчора українські захисники звільнили місто Тростянець Сумської області. Нині ж стало відомо про деякі подробиці операції за участю 93-тої ОМБр «Холодний Яр».

Українські військові на Сумщині розгромили Кантемирівську танкову дивізію, повідомили у Сухопутних військах ЗСУ.

Також там розповіли про самогубство одного з командирів окупантів. Застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантемирівської дивізії.

«Ввечері в Головному управлінні розвідки повідомили, що застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантермирівської дивізії.

Отже, число 13-й номер полку виявилося для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку холодноярці розбили і частково «задвухсотили» на харківському напрямку.

Ну і вишенькою на торті стало повідомлення від журналіста Романа Цимбалюка, що в РФ командувача 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка) Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя було знято з посади. До 1-ї танкової армії входить сумнозвісна «елітна» Кантемирівська дивізія. Зазначається, що Киселя звільнили через величезні втрати та провал вторгнення РФ в Україну. Не виключаємо, що втеча російської армії з Тростянця і стала тією останньою краплею. І далі російській верхівці вже неможливо було закривати очі на погане управління військами», - вказують «холодноярівці».

Військові ЗСУ розбили та майже знищили мотострілецьку бригаду на харківському напрямку.

Олег Верлан

27 березня, 2022