Через снігопад паралізовано одну з магістральних вулиць Вінниці

Новини Вінниці / Через снігопад паралізовано одну з магістральних вулиць Вінниці

Вінничани звикли, що будь-які погодні аномалії призводять до проблем з пересуванням містом. Особливо на ділянках, які ледь витримують навантаження за відмінних умов. Як наслідок, сьогодні, 20 грудня, починаючи з 15-ої години, через снігопад рух транспорту ускладнено на багатьох магістральних вулицях.

«Вулицею Пирогова майже паралізовано рух транспорту! Просимо по можливості обирати інший маршрут. Будьте взаємоввічливі та дотримуйтесь Правил дорожнього руху!», - зазначають у Ситуаційному центрі Вінниці.

У Вінницькій міськраді вказують, що як тільки у межах міста пішов сніг, міські комунальні служби почали обробляти протиожеледними засобами тротуари, дороги, зупинки громадського транспорту, двори.

Начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський розповів, що спецтехніка посипає дороги, тротуари та зупинки громадського транспорту протиожеледною сумішшю.

Більше 300 двірників прибирають двори багатоповерхівок від снігу та посипають їх протиожеледною сумішшю. У дворах працює 21 одиниця спецтехніки.

За словами керівника Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрія Власова, сьогодні, 20 грудня, до кінця дня часом йтиме сніг, температура - близько нуля. Вночі температура опуститься до - 9 градусів. Пориви вітру 15-20 метрів за секунду. Завтра, 21 грудня, температура вдень буде 6-8 градусів морозу, ожеледиця. Про таке зниження температури NаПарижі заздалегідь попереджавав.

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

Новини Вінниці / Через снігопад паралізовано одну з магістральних вулиць Вінниці Новини Вінниці / Через снігопад паралізовано одну з магістральних вулиць Вінниці
Олеся Рудницька

20 грудня, 2021