Через петицію Зеленського просять присвоїти звання Героя України загиблому воїну «Червоної калини» Володимиру Бондаренку

Новини Вінниці / Через петицію Зеленського просять присвоїти звання Героя України загиблому воїну «Червоної калини» Володимиру Бондаренку

Звання Героя України (посмертно) просить присвоїти солдату 14 бригади оперативного призначення НГУ «Червона калина» Володимиру Бондаренку його дружина Ірина.

Вона є авторкою петиції до президента Володимира Зеленського.

Володимир Бондаренко загинув 28 листопада під час виконання бойового завдання в с.Вербове Пологівського району Запорізької області. Він мужньо та ціною свого життя виконав свій обов'язок свідомого громадянина України.

«Справжній побратим! До останнього подиху вірив у Перемогу! Своє золоте серце, патріотизм, Володимир залишив у своїй дочці Софії, яка пишається своїм батьком, бо для неї він усе життя був і є Героєм, але ми з донькою мріємо про те, щоб замість чорної стрічки на світлині нашого тата, висів орден Героя України (посмертно)! Герої не вмирають! Героям Слава!», - йдеться у петиції від 6 грудня.

Наразі петицію підписали понад 9 тисяч українців. Підписати її можна за посиланням.

https://petition.president.gov.ua/petition/212226?fbclid=IwAR1CwjNjygTQ-LGX29lQ0XT94RcFFwpWv4_tqUG733LlQa3H_UuC56K0N0U