Через переслідування патрульних п’яний водій Honda вчинив у Вінниці ДТП

Новини Вінниці / Через переслідування патрульних п’яний водій Honda вчинив у Вінниці ДТП

Вночі 18 травня у Вінниці патрульні змушені були переслідувати водія Honda Accord. Мабуть, чоловік передивився голлівудських фільмів, але не впорався з автомобілем і вчинив ДТП. Врешті-решт кермувальника перевірили на «Драгері», який підтвердив ступінь сп’яніння вінничанина.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області

Патрульні склали три адмінматеріали на водія, який напідпитку вчинив ДТП, намагаючись втекти від патрульних

Це відбувалось близько 1-ї години ночі на вулиці Пирогова. Коли інспектори підійшли до автомобіля порушника, він знову розпочав рух. Поліцейські стали переслідувати втікача та зупинили його біля однієї з АЗС, що на вулиці Пирогова. Водій не впорався із керуванням та вчинив ДТП.

«Спілкуючись із порушником, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували пройти перевірку на алкотестері. Спецприлад Drager показав 1,41 проміле алкоголю», - йдеться у повідомленні.

На 40-річного водія автомобіля Honda Accord патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп'яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (За те, що не мав поліса обов'язкового страхування) КУпАП.

Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.

Макс Мельник

18 травня, 2023