Через лобове зіткнення автівок на Вінниччині постраждало дві жінки

Новини Вінниці / Через лобове зіткнення автівок на Вінниччині постраждало дві жінки

Вдень 2 серпня у Жмеринському районі зіткнулись два автомобіля. Удар був настільки сильним, що обидва транспортні засоби залишились зім’ятими. Внаслідок ДТП травмовано дві жінки.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась о 12.50 на автодорозі Любар-Хмільник-Нова Ушиця.

За попередньою інформацією слідства, 29-річний водій автомобіля Peugeot Partner, житель Києва, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Opel Kadett, під керуванням 59-річного мешканця Хмельницького.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали дві пасажирки автомобіля Opel Kadett, віком 52 та 56 років, жительки Хмельницької області. Потерпілі госпіталізовані до медичного закладу.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики. Водії освідувані, вони тверезі.

За фактом ДТП слідчі проводять досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

3 серпня, 2023