Через два роки у Вінниці оголосили вирок чоловікові, який до смерті побив співмешканку

Новини Вінниці / Через два роки у Вінниці оголосили вирок чоловікові, який до смерті побив співмешканку

Вінницький міський суд виніс вирок 46-річному чоловікові, який 8 серпня 2021 року завдав смертельних тілесних ушкоджень 40-річній вінничанці та залишив її у квартирі майже на три доби.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, на підставі зібраних слідством доказів суд першої інстанції визнав підсудного винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), та призначив йому покарання у вигляді дев'яти років позбавлення волі.

Зазначимо, 11 серпня 2021 року на лінію 102 надійшло повідомлення від 72-річної вінничанки про те, що у квартирі вона виявила мертвою співмешканку свого сина.

Ознаки насильницької смерті чітко вказували, що жінку вбили.

Як з’ясували правоохоронці, під час розпиття спиртних напоїв фігурант руками та ногами завдав жінці численних ударів у різні частини тіла, внаслідок яких вона померла. На те, що 40-річна вінничанка не подає ознак життя зловмисник уваги не звернув та залишив її у квартири. Мертвою потерпілу виявила мати зловмисника. Того ж дня у ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили та затримали чоловіка, причетного до особливо тяжкого злочину.

Макс Мельник

10 жовтня, 2023