Через ДТП поблизу Тростянця на Вінниччині четверо людей потрапили до лікарні

Новини Вінниці / Через ДТП поблизу Тростянця на Вінниччині четверо людей потрапили до лікарні

У Гайсинському районі Вінницької області 17 грудня в результаті зіткнення двох автомобілів «ВАЗ» травмувались четверо людей. З ушкодженнями різного ступеню важкості їх госпіталізували до Бершадської райлікарні. Причини та обставини аварії з’ясовують слідчі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції області, аварія сталась близько 12.00 неподалік села Гордіївка Тростянецької територіальної громади.  

За попередньою інформацією слідства, 41-річний водій автомобіля «ВАЗ 2104», рухаючись в напрямку м. Бершадь, на перехресті, виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі автомобілю «ВАЗ 2101», у результаті чого сталось зіткнення.

Тілесні ушкодження отримали 65-річний водій автомобіля «ВАЗ 2101» та троє його пасажирок.   

Водії обох транспортних засобів освідувані. Вони тверезі. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. 

Новини Вінниці / Через ДТП поблизу Тростянця на Вінниччині четверо людей потрапили до лікарні Новини Вінниці / Через ДТП поблизу Тростянця на Вінниччині четверо людей потрапили до лікарні Новини Вінниці / Через ДТП поблизу Тростянця на Вінниччині четверо людей потрапили до лікарні
Макс Мельник

17 грудня, 2021