Через ДТП на Вінниччині загинула молода жінка

Новини Вінниці / Через ДТП на Вінниччині загинула молода жінка

Близько опівночі 16 травня у Дашівській громаді на Вінниччині сталась ДТП. Внаслідок аварії загинула 26-річна жінка.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Виклик до Служби порятунку «101» надійшов о 00:03. Аварія сталась за межами с. Копіївка Гайсинського району.

«За попередніми даними, 26-річна водійка автомобіля ВАЗ не впоралася з керуванням, в результаті чого з’їхала у кювет та здійснила зіткнення з деревом. На жаль, жінка загинула на місці події. Разом з кермувальницею в салоні транспортного засобу перебував 53-річний пасажир», - йдеиться у повідомленні.

Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спецобладнання деблокували тіло жінки та постраждалого пасажира з понівеченої в ДТП автівки. Чоловіка одразу було передано працівникам екстреної медичної допомоги.

До проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалось 4 чоловіки особового складу та один спецавтомобіль.

Пізніше поліція Вінницької області уточнила, що аварія сталась 15 травня близько 23.45 у Гайсинському районі на автодорозі між населеними пунктами Білки та Кам’яногірка.

Водійка загинула, її 53-річний пасажир госпіталізований до лікарні.

За попередньою інформацією слідчого управління, водійка ВАЗу не мала права керувати транспортним засобом, відповідне навчання вона не проходила, посвідчення водія не отримувала. Остаточні обставини та причини ДТП будуть встановлені після проведення ряду експертиз.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Макс Мельник

16 травня, 2023